FUNDERSAMT!
  |   CATEGORY: EVERYDAY   |   COMMENT THIS POST   |   0 ALREADY HAVE

 

Här om dagen hände en rätt sjuk grej. En av mina nära vänner här, va och deltog i en tävling. För att komplettera sitt bidrag va hon tvungen att bli medlem i ett lottobolag där hon blev erbjuden 10 pund eller så med medlemskapet. Om det var jag så skulle jag ha definitivt inte orkat bry mig när det kom till det steget och bara stängt ner sidan direkt. Men för någon anledning så fortsatte hon. Hon kunde äntligen skicka in sitt bidrag. Men hon insåg sen at thon ändå hade dom där gratis pengarna att spela för så hon provar det. Och gissa vad, jag kunde inte tro det själv när hon berättade. Men hon vann 365 pund. Trehundra sextiofem pund. Är det inte sånt där man hör fejkhistorier för att man ska börja spela? Men hon visa mig ett paypal kvitto när pengarna kom in på hennes konto nästa dag. Det kändes overkligt. Är det tur? Eller hoppades dom att hon skulle berätta det vidare så fler skulle gå med? Hur kan man vinna på startsumma? Jag vet inte vad jag ska tro om att delta i ett lottobolag

EMBROIDERED FASHION
  |   CATEGORY: EVERYDAY   |   COMMENT THIS POST   |   1 ALREADY HAVE

 
Coachella hysterin förra helgen tillbringade mycket stil-inspo. Mycket bohemian, hippie och broderi mode är populärt bland festival-älskare just nu. Speciellt broderi trenden har blivit väldigt uppskattad den här säsongen. Vi fick just in vår/sommar kollektionen på jobbet och den är full av broderade bombers, jeansjackor, sheer toppar och så vidare. Ett av våra bäst säljande plagg har just varit bombern på bilden ovan. Vilket är rätt häftig!

Har aldrig varit ett stort fan av broderi, men den trenden håller på att växa på mig faktiskt. Jag vet inte om jag skulle köpa något broderat ännu. Avakar ett tag tills jag hittar något som verkligen blåser mig ur stolen. Men jag kan definitivt tänka mig fräscha upp ett gammalt plagg som jag inte använder lika ofta längre, genom att göra mitt eget mönster på med ett broderikit. Inget fel med att ge det en chans?
Follow on Bloglovin