Angående julkalendern i år...
  |   CATEGORY: EVERYDAY   |   COMMENT THIS POST   |   0 ALREADY HAVE

 
Hoppas ni har det bra i kylan. Här kommer en liten uppdatering. Som ni vet så har det varit en tradition här på bloggen med en julkalender varje år. Där man vinner olika spännande priser varje dag under december månad, fram till den 24:e. Men tyvärr måste jag ledsamt meddela att det inte blir någon spännande julkalender i år. Detta är på grund av att jag har för många bollar i luften samtidigt just nu med universitet och andra arbeten bredvid. Vilken ni har troligtvis märkt med dålig uppdatering här på bloggen... Däremot ska ni inte bli ledsna för det finns ju andra sätt man kan få tag på fina priser innan och under juletiderna. Har du inte råd med julklappar? Kanske har du svårt att hitta den perfekta julklappen? Eller behöver du en julklapp i sista minuten? Här kommer ett fint tips som kan göra julen lite mer härlig! Spanska Jullotteriet kan uppfylla dina behov. Dom är också en av världens största och kändaste lotteri i världen.
 
Jag vet inte när jag kommer uppdatera bloggen nästa gång, men hoppas ni finner era julklappar. Ät massa lussebullar, pepparkakor, drick glögg och mys er ner med massa ljus och njut av julmusik under dessa mörka kvällar. Jag ska ta en liten paus och absolut försöka göra detsamma! Förhoppningsvis tar jag nya tag med bloggen efter nyår, det kan kanske bli en av mina nyårslöften. Och då ska jag se till att bloggen regelbundet innehåller mer intressanta, spännande och olika inlägg. Nu ska jag dränka mig i skolarbete, som ni kan få se resultaten någon annan gång i framtiden. Jag har massor av roliga projekt från skolan att visa er! Men tills dess ha en riktigt god jul och fira nyår med fulla muggar med vänner och familj! 
 

Vad är akne?
  |   CATEGORY: MISC   |   COMMENT THIS POST   |   1 ALREADY HAVE

 
 
Eftersom jag är besatt av Basirons reklamlåt "All that we need (we're together)" så var jag inen och snokade runt i deras hemsida och snubblade över en intressant artikel "Vad är akne?". Jag har aldrig haft stora problem med akne som tur är. Men även jag får panik när finnar ploppar upp här och där. Min syster hade döremot stora problem med akne när hon var yngre och jag kommer ihåg hur jobbigt det var för henne.
 
På grund av att mina läsare är främst unga så ville jag tipsa om denna intressanta artikel, som går in på djupet i ämnet. För att kunna behandla akne så måste man veta varför och hur det bildas. Visste du till exempel att en av de största missuppfattningarna är att akne orsakas av oren hud? Falskt. Akne smittar inte heller. Hudbakterierna som orsakar akne finns normalt i talgkörtlarna hos alla människor. Är du nyfiken på mer? Kika på artikeln.
Follow on Bloglovin