Top 5 Glossybox products July-February
  |   CATEGORY: FASHION   |   COMMENT THIS POST   |   3 ALREADY HAVE

 
Här listar jag mina topp 5 favorit Glossybox podukter jag fått under juli-februari! Det negativa hörs alltid lite bättre än det positiva. Jag har säkert låtit väldigt pissig på mina boxrecensioner. Därför ville jag visa er att jag har faktiskt fått några guldkorn. Favoriter som jag använder regelbundet idag! Eftersom jag avslutade min prenumeration på Glossybox. Så tänkte jag visa er vad jag är tacksam för under min glossytid!
 
GOLDWELL - COLOR EXTRA RICH 60SEC TREATMENT
Den här kom i juliboxen 2013. Det här är en hårinpackning som riktar sig främst till färgat hår. Men den funkar lika bra på naturligt färg också! Den behöver bara en minut på sig att verka, sen är det bara att tvätta av den. Riktigt skönt när man kan göra det direkt efter man duschat håret. Och mitt hår har aldrig mått bättre sen jag började använda den.
 
JELLY PONG PONG - LIP BLUSH
Den här kom i oktoberboxen 2013. Dom kallar den för blush, men jag skulle faktiskt påstå att det är ett läppstift. Har använt den i outfiten "Red like christmas". Den är högpigmenterad, matt och otroligt lätt att applicera. En av mina 2 favorit röda läppstift. Och min to-go-to läppstift om jag är stressad och vill ha något som går snabbt att applicera. Nästan omöjligt att måla utanför!
 
SHEER COVER - HIGHLIGHTER BRONZE
Den här kom i oktoberboxen 2013. Den här är perfekt för shading. Använder den till vardags. Underbar och rekommenderas!
 
ORIFLAME BEAUTY - WONDERLASH MASCARA
Den här kom i novemberboxen 2013. Har provat rätt många olika mascaror genom tiderna, och den är är min favorit! Jag har mörka och långa ögonfransar. Och brukar vara ute efter något som ger volym, längd och separerar fransarna fint. Den är perfekt för detta! Borsten är verkligen speciell.
 
REVLON PROSSIONAL - LEAVE-IN CONDITIONER
Den här kom i januariboxen 2014. Det här är en leave-in spraybalsam till håret. Jag har över det senaste månaderna slutat platta mitt hår varje dag. Nu plattar jag det inte alls. Eftersom mitt hår är slitet av all värme så blir det ganska frizzigt, torrt och ojämna vågor efter dusch. Men numera använder jag denna när mitt hår är fuktigt. Inte nog med att mitt hår ser mjukt och fint ut då, det luktar även gott!


Follow on Bloglovin