GLOSSYBOX FEBRUARY 2014 - LAST
  |   CATEGORY: FASHION   |   COMMENT THIS POST   |   9 ALREADY HAVE

 
Det här är februariboxen. Som rubriken säger så blir denna min sista glossybox. Varför? Jag har fått nog av nya produkter från Glossybox. Jag är rätt petig med vad jag använder och därför läggs det mesta åt sidan eller ges bort. Vilket är anledningen som jag inte fotade förra månadens box. Hade ingen riktig lust för det. Det var ingen produkt som jag gillade direkt. Men över de 7 månaderna som jag har varit prenumerant på Glossybox har jag ju absolut inte bara fått skit. Har ju också fått testa produkter som verkligen blev favoriter! Det kommer "Topp 5 Glossybox produkter" i ett senare inlägg. Är du sugen på Glossybox, så tycker jag absolut att du ska testa och känna av!
 
Puffy The Eyebag Slayer: Det händer att man har puffiga ögon på morgon ibland. Men man måste ha på dessa små klister-sakerna i 30 minuter för att det ska börja verka. Inte har man 30 minuter att offra på morgon? Jag är verkligen inte en glamorös tjej som vaknar tidigt, tar det lugnt, har ansiktsmask, äter min müsli med frukt och nypressad juice innan jag ska fara på morgon. Jag vaknar, in och ut ur duschen, ta på mig det jag förberett dagen innan, sminkar mig som en galning och sen swoosh ut ur dörren. De dagar jag är ledig så bryr jag mig oftast inte om jag har puffiga ögon eller ej. Så de här kommer nog inte komma till mycket användning.
 
Natural Konjac Sponge: Det här är lite av en konstig grej. En stenhård rengöringssvamp som är fylld med konjac fibrer som man ska ha i varmt vatten i 3-5 minuter för att använda (dagligen). Sen ska man tvätta av den och hänga den så den blir stenhård till nästa gång man använder den. Provat den.. men jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den? 
 
Hot Makeup Nail Polish: Det är en lysande orange färg. Väldigt fin! Tråkigt nog så använder jag sällan färger på naglarna. Brukar vilja ha naglar som matchar mina kläder, och jag orkar inte måla om mina kläder varje dag så därför väljer jag oftast lättmatchade naglar som svart, vit eller nude. Men jag sparar denna. Jag kanske orkar någon dag!
 
Baked-To-Last Eyeshadow: Jag använder inte ögonskugga. Har aldrig någonsin visat mig med ögonskugga. Och skulle jag någonsin använda ögonskugga så skulle inte första steget vara blått. Så denna donerar jag.
 
Sparkling Body Shimmer: Den här luktar väldigt gott och är återfuktande. Men den är glittrig, jag menar verkligen... glittrig. Gillar du glitter så är den här produkten verkligen för dig i sommar. Hatar du glitter? Då ska du avstå. Jag avstår.


Follow on Bloglovin