3 Shows that should have ended 2013
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   15 ALREADY HAVE

Photo sources are 1, 2, 3
 
Tycker ni inte ibland att serier som har gått ett tag borde lägga ner och ge plats för lite nytt? Jag brukar känna så. Om man tänker bort att det faktiskt är levebröd för flera hundra personer, och bara tänker på själva handlingen. Ibland känns det som att handlingen tar slut och sen hittar dom på något helt annat för att fylla ut med mer säsonger. Men då är det inte samma serie som man började titta på från början, eller? Här är de tre serier som jag tycker borde lagt ner förra säsongen.
 
REVOLUTION
De första avsnitten började bra och spännande. Sen började det bli gnälligt, för komplicerat, flashbacks fram och tillbaka. Det började påminna lite för mycket om Lost ju längre in i serien man kom, trots att det är två olika handlingar. Det kanske är lite oundvikligt att komma bort från den stilen med flashbacks, övermystiken, och sjukt invecklad handling, när det är samma skapare bakom denna som bakom Lost - J.J. Abrams. Men jag började jämföra allt för mycket. Vilket inte var bra för om man ska jämföra så är den här som en B-spinoff av Lost. Jag slutade därför titta för jag tappade intresset. Men efter en halv säsong så gick jag tillbaka för att försöka igen. Det gick inte så jag la ner igen.
 
HART OF DIXIE
Den här borde ha slutat efter första säsongen. Men den har tyvärr blivit förnyad till en fjärde säsong. Det är väldigt krystad komedi med nytt gnälligt triangeldrama varje säsong. Rachel Bilson spelar i stor sett sin tidigare karaktär Summer från O.C. fast här är hon lite äldre och är doktor.
 
SUPERNATURAL
Jag älskar Supernatural. Det är ju min bäbis. Men även jag känner att långt är lite för långt. De har mjölkat livet ur änglar/demoner handlingen sen säsong 5 och de har ju förnyat serien för en 10 säsong nu! Det borde verkligen antigen lagt ner det efter säsong 5 (det var den bästa säsongsfinalen jag har sett!) eller gått tillbaka till den originala handlingen om två bröder som jagar spöken/monster och tar i tu med urban legends.
 
Vilka serier tycker du borde ha lagts ner förra säsongen?


Follow on Bloglovin