4 New shows this fall
  |   CATEGORY: NEW SHOWS/SEASONS   |   COMMENT THIS POST   |   5 ALREADY HAVE

Original photos was found at 1, 2, 3, 4.
 
En ny tv-säsong smyger sig fram och vad betyder det? Inte bara nya säsonger, men även helt nya serier att kika på! Själv är jag taggad på att klämma in lite nytt i mitt serie-schema. Därför har jag samlat info om fyra olika nya serier som ser spännande ut. Sammanfattning av handlingen och trailer hittar ni nedan. Kika på dom så kanske du hittar något i din smak!
 
 
Black-ish
 
En familjefar kämpar för att behålla deras kulturella identitet samtidigt som barnen växer upp i ett övervägande "vitt" överklassområde. Starring Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross och Yara Shahidi bland annat. Har premiär 24 september på ABC.
 
 
Houdini
 
Baserad på den historiska personen Harry Houdini. Som blev känd på att bemästra magikonsten och göra en av de livsfarligaste avbrytarakterna genom tiderna. Starring Adrien Brody, Kristen Connolly och Evan Jones bland annat. Har premiär 1 september på History Channel.
 
 
How to Get Away with Murder
 
Serien handlar om den mycket framgångsrika proffessorn Annalise Keating på Philadelphia University som undervisar i juridik. Hon har en toeri om att man lär sig bäst genom att man är involverad i ett allvarligt mordfall. Därför tar hon med sig sina elever till rättsalen. Starring Karen Cabrera, Charlie Weber och Viola Davis bland annat. Har premiär 25 september på ABC.
 
 
Jane the Virgin
 
En ung, hängiven kvinna upptäcker att hon av misstag blivit inseminerad hos gynekologen. Starring Andrea Navedo, Jason Flores Contreras och Justin Baldoni bland annat. Har premiär 13 oktober på CW.


Follow on Bloglovin