“Heroes” gets spin-off and webb prequel
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   2 ALREADY HAVE

The original photo was found here.
 
Kommer du ihåg Heroes? Save the cheerleader, save the world? Jag får nostalgi på hög nivå när jag tänker tillbaka. Heroes är en TV-serie som sändes mellan 2006-2010. Seriepremiären fick hela 14.3 miljoner tittare i USA, vilket var det högsta tittarsiffrorna för NBC på fem år. När serien sedan lades ner så blev den en av de mest nerladdade serierna över hela världen. Heroes katigoriseras som drama/sci-fi med lite comic book stil. Det handlar om vanliga människor som upptäcker övernaturliga krafter och hur dessa förändrar deras liv.
 
Nu kommer det en fortsättning på det som kommer heta "Heroes Reborn"! Det kommer vara en mini-serie som innehåller 13 avsnitt. NBC kommer sända det under 2015. Samma skapare som originalserien kommer styra, men med nya karaktärer, nya krafter och nya berättelser. Det är än så länge sagt att inga gamla karaktärer återvänder.
 
Innan Heroes Reborn börjar sända så kommer NBC att släppa en webbserie för att engagera fansen. Det kommer heta "Heroes Reborn: Digital Series" och kommer vara en prequel till mini-serien.


Follow on Bloglovin