ÄKTA ODLADE PÄRLOR
  |   CATEGORY: FASHION   |   COMMENT THIS POST   |   10 ALREADY HAVE

Ringarna ovan är från Mesenso.se

 

Vem gillar inte pärlor? Pärlor är lika mycket en tjejs bästavän som diamanter. Eller vad tycker ni? Det är så otroligt classy och går aldrig ur mode. Jag har utnyttjat pärlhalsband och pärlarmband i massor över åren. Nu är jag ute efter enkla ringar med pärlor. Efter att jag googlat lite så hamnade jag på Mesenso och hittade dessa ringar ovan. Min favorit är nummer 3. Väldigt enkel med en lagomt stor pärla.

 

Vad är så speciellt med dessa pärlor? Jo, det är äkta pärlor. Inte sånt där plast som man köper på till exempel H&M och Åhlens. Det är äkta odlade pärlor som noggrant valts ut till deras kollektioner. Och de ska hålla i flera, flera år. Man kan välja mellan olika pärlsorter och färger. 

 

De ska tydligen även ha svarta pärlor. Och de har en naturlig färg och har inte behandlats på något sätt. Det står "Smycken med svarta pärlor har naturligtvis också lager på lager av pärlemor. Anledningen till att den är mörkare än de vanliga vita eller krämfärgade pärlor som nog är vad man först tänker på, är den unika kombinationen av musselsort och vattnets sammansättning där musslan växer." Men tyvärr fanns det ingen exempelbild på de svarta pärlorna i kombination med smycken. Tänk er ringarna på bilden med svarta pärlor. Hur grymt snyggt skulle det vara? Om jag vill köpa? Verkligen! Om jag har råd att köpa? Det är en annan historia.

 Follow on Bloglovin