GLOSSYBOX SEPTEMBER 2013
  |   CATEGORY: EVERYDAY, FASHION   |   COMMENT THIS POST   |   7 ALREADY HAVE

 
 
För en vecka sedan fick jag septembers Glossybox. En besvikelse befann sig i boxen faktiskt. För det första så var alla produkter väldigt små. För det andra de hade hypat hela månaden om att det kommer ett mineralpuder i full storlek i Septemberboxen. Och jag var väldigt taggad på en ny puderfoundation, men sen visade det sig att det var ett litet vitt och glittrigt puder. Så besviken. Som extra fick man även två värdecheckar för film (ingen kommer ha användning för dom...) och en frysmask för att ta bort säckar under ögonen (det gillade jag!). Annars kommer en kort beskrivning av originalprodukterna nedan.
 
 
WELDA Millet Nourishing Shampoo, 18ml
Det är en schampoo för normalt hår. Jag tycker att det luktar lite som citronträd, fräsch lukt. En väldigt okej produkt om det inte var för den allt för liten storleken.
 
BELLAPIERRE COSMETICS Mineral Shimmer Powder, 2,35g
Ett vitt och glittrigt puder som man kan blanda och mixa med annat smink. Jag tror inte jag kommer ha stor användning för denna, så jag hade hellre fått något annat.
 
TRIND Nail Balsam, 4ml
Balsam för naglarna. En väldigt, väldigt liten produkt. Räcker kanske 3-4 användningar bara. Hade varit nöjd om den inte var så liten.
 
BALANCE ME Shine On Tinted Lips Salve, 10ml
Ett återfuktande läppglans i soft beige färg. Jag använder aldrig läppglans och den här är inget undantag. Dessutom var en tredjedel tom när jag fick den. Och jag måste säga att förpackningen ser förjävlig ut också.
 
L'OCCITANE Almond Shower Oil, 35ml
Det är en duscholja. Den enda produkten som jag verkligen är nöjd med i den här boxen. Det är en okej storlek. Kunde ha varit en aning större, men jag godkänner den ändå. Det ska bli spännande att använda denna!
 


Follow on Bloglovin