Breaking Bad seriefinal & Remake i Colombia
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   2 ALREADY HAVE

Bildkällorna är 1 och 2.
 
Söndagen den 29 september sändes seriefinalen av Breaking Bad. Det var den mest hypade seriefinalen sedan Lost i 2010. Även Breaking Bad slog tittarrekord i sista avsnittet. Hela 10,8 miljoner såg seriefinalen på AMC kvällen den sändes. Vilket är tre gånger mer tittare än seriens tidigare säsongsavslutning. E!Online hade även en röstning där flera tusen serietittare från hela världen kunde rösta ifall de hatade eller älskade seriefinaler från samtliga TV-serier. Breaking Bad intog första platsen där hela 94,38% av rösterna älskade finalen. Medan The Soprans seriefinal fick 51,27% positiv feedback och Lost fick bara 46,13% bland annat. Hur sjukt är inte det?
 
Personligen tycker jag att avsnittet va fantastiskt. Jag tappade hakan genom alla tre sista avsnitten faktiskt. Det var verkligen tillfredställande och inte långsökt. Jag är mycket nöjd!
 
För inte länge sen skrev jag om att de kommer en spinn-off på serien med namnet Better Call Saul (klicka här om du missade det!). Nu kommer även en remake i Colombia där den spanska titeln kommer vara "Metastasis". Walter White kommer heta Walter Blanco och kommer spelas av Diego Trujillo (han till höger i bilden). Remaken kommer i stort sett vara en kopia av originalserien, men med bara små ändringar för att passa in i den nya kulturen. Som till exempel, husbil är inte populärt i Colombia, därför byter dem ut den ikoniska husbilen mot en trasig skolbuss. Blir du sugen på att ser hur det kommer se ut? Titta på trailern nedan!
 
 
 


Follow on Bloglovin