GLOSSYBOX OKTOBER 2013
  |   CATEGORY: EVERYDAY, FASHION   |   COMMENT THIS POST   |   9 ALREADY HAVE

 
 
Månadens Glossybox är fylld av kärlek. Jag älskar, älskar, älskar den här oktoberboxen! Den första boxen som jag är verkligen, verkligen nöjd med! Det var det här är vad jag prenumerera för. Det vore underbart om alla boxar liknade denna. I videon ser ni när jag öppnar boxen och ni får en närmare titt på varje produkt.
 
MONU - ILLUMINATING PRIMER SPF 15 - Jag har varit ute efter en primer ett tag nu. Så det passade bra! Och den här är inte lika liten som de andra primer som Glossybox brukade ge ut.
 
JELLY PONG PONG - LIP BLUSH - Det här läppstiftet är underbart. Jag trodde att det skulle vara svårt att göra fina linjer eftersom den är trubbig i spetsen. Men nej då, det var inget problem. Den sitter jättebra. Färgen är väldigt stark och matt. Det är knallrött som skiftar mot den oranga lite. Dessutom, den silvriga delen i botten kan man skruva och få ut mer läppstift. Precis som lypsyl. Jag älskar denna!
 
SHEER COVER - HIGHLIGHTER BRONZE - Det här är en brozer och highlighter i samma. Samma dag som boxen skickades hem till mig så skulle jag till centrum och köpa en liknande produkt. Men jag hade motgångar och gick hem istället och såg den här i brevlådan. Hur perfekt? Den har däremot inte mycket pulver. Men nog så att det räcker ett tag!
 
ELIZABETH ARDEN - OPTIMIZING SKIN SERUM - Den här ska man applicera på nytvättat ansikte innan man applicering av dag- eller nattkräm. Den ska ge huden enökad struktur och vacker lyster. Jag har inte använt den här än, men det ska bli spännande att prova!
 
KÉRASTASE - LAQUE COUTURE - Den ska ge flexibel fixering och styrka samtidigt som håret bevaras mjukt och naturligt glansigt. Förpackningen jag fick, är perfekt när man är på resande fot ofta. Tar inte så stor plats att ta med sig vart som helst! Även något jag behöver. Däremot om man ska köpa i marknaden så är originalförpackningen mycket, mycket större.
 


Follow on Bloglovin