SKINS: SÄSONG 7 PREMIÄR
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   8 ALREADY HAVE

Originalbilden hittar ni här.

 

1 juli hade säsong 7 av Skins premiär på den brittiska kanalen E4. Säsong 7 är den sista säsongen och kommer innehålla 6 avsnitt. Två avsnitt var till de tre huvudkaraktärerna den här säsongen: Effy (generation 2), Cook (generation 2) och Cassie (generation 1). Trots att de fokuserar på dessa tre karaktärer, så kommer vi träffa på andra gamla karaktärer som Naomi och Emily från gen. 2 och möjligen fler från gen. 2 och gen. 1 också. Men det blev bestämt att ingen från gen. 3 kommer återkomma i den sista säsongen. Detta är på grund av att produktionsledarna tyckte att alla i gen. 3 fick ett fullbordat slut i säsong 6.

 

Tankar kring premiären som heter "Fire" och handlar om Effy. (Lite spoilers också) De har marknadsfört den här säsongen med frasen "Time changes everyone" hur länge som helst nu. Men jag tycker inte att Effy har förändrats så mycket som person. Hennes situation har förändrats, visst. Hon bor i en storstad, hon har ett riktigt jobb och hon har flyttat hemifrån. Men personen Effy är fortfarande Effy vilket vi blev påminda om fem minuter in i avsnittet när hon slängde ur sig den pissiga kommentaren "You look like a horse when you laugh down your nose like that."

 

När hon var ung var hon beroende av att röka joint, nu är hon beroende av att röka vanlig cigg. När hon var ung var hemmafester hennes scen, nu är nattklubbar hennes scen. När hon var ung utnyttjade hon tonårskillar, nu utnyttjar hon framgångsrika män. Så jag ser inte så stor kontrast i henne personlighet som de påstod i "Time changes everyone"? För er som var rädda att Effy skulle förändras så kan ni lugna er. Effy är fortfarande Effy, men lite äldre och i en mer vuxen situation.

 

En annan sak jag blev förvånad över, var deras val av roommate till henne. Naomi? Av alla hennes tidigare vänner? Det var ett otippat val. Hade jag fått gissa innan så skulle jag gissat på Pandora eller Katie.

 Follow on Bloglovin