THE CARRIE DIARIES: PREMIÄR
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   3 ALREADY HAVE

Originalbilden hittas här.
 
Igår såg jag premiären av den nya Sex And The City-serien "The Carrie Diaries". Något som är säkert är att den är inget för de äldre Sex And The City fansen. Den är riktad till yngre tonåringar. Jag var rädd att hon skulle förstöra rollen som Carrie. Men förvånande nog så fick man faktiskt känslan av att det är en yngre version ava Carrie Bradshaw och inte en som försöker göra den rollen. Jag älskar förresten Freema Agyemans roll som Style Editor-Larissa och hennes stil!
 
Handlingen är tvådelad. Ena delen är tonårskliché med skoldans, den nya snygga killen i skolan och en rebellisk lillasyster. Den andra delen, den delen som var faktiskt intressant att titta på, var delen då hon upptäcker Manhattan. Det är den delen that will keep me coming back for more.
 
Serien som är baserad på böckerna av Candace Bushnell, handlar om 16-åriga Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb) som nyligen förlorat sin mamma. För att få en nystart på vardagen,  fixar hennes pappa en praktikplats åt henne i Manhattan en gång i veckan. Då får hon för första gången uppleva staden. Och det var där allt började. Samantha, Miranda och Charlotte är tyvärr inte planerade att dyka upp. Men man vet aldrig om några säsonger (om det ens blir fler säsonger).
 
 


Follow on Bloglovin