Flerradiga halsband: Hiss eller diss?
  |   CATEGORY: FASHION   |   COMMENT THIS POST   |   8 ALREADY HAVE

Halsbanden i bilden hittas här: 1, 2, 3
 
 
Hiss eller diss?
 
Alla halsband hittar du hos http://www.mona.se - Alla halsband finns i flera färger än de som visas på bilden. Svart, vit, orange, grön och röd bland annat. Jag säger hiss till flerradiga halsband!
 
Det är alltså korta flerradiga halsband jag pratar om, inte långa halsband. Kommer ni ihåg den trenden för något år sen? Det är så jag minns min högstadieperiod. Jag hade flera, flera kedjor eller flera, flera pärlhalsband. Ibland brukade jag ha flera, flera armband också. Ja, det va inte en "less is more" smyckes-period för mig då. Men jag har missbrukat det fram tills ettan. Det var den här Rihanna-looken som inspirerade mig då, och jag kommer älska den looken until the day I die. Så det skulle inte vara förvånande om jag började igen. Tills vidare lägger jag det missbruket på hyllan.
 
Det enda flerradiga halsbandet som jag äger ser ni på profilbilden. Och jag känner att jag inte har använt den nog många gånger faktiskt. Det ska bli ändrig på det! Kan visa ännu ett exempel på ett snyggt flerradigt halsband: Halsbandet som Katherine Heigl bar på premiären av The Ugly Truth för något år sen. Hennes klänning var inte bästa valet, hon borde matchat det till en klänning i en annan färg och med "mindre action", enklare helt enkelt. Spetsskorana var hemska också. Låt oss säga att det enda jag gillar med den outfiten är halsbandet. Min favorit av halsbanden ovan är den till vänster. Den modellen i svart eller brun som på bilden är så snyggt!
 


Follow on Bloglovin