American Horror Story s2 final: Åsikter
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   10 ALREADY HAVE

 

Här om dagen sändes säsongsavslutningen av American Horror Story: Asylum (andra säsongen). Personligen tycker jag att andra säsongen var bättre än första och finalen var definitivt mycket bättre än första säsongsavslutningen. För er som inte vet så handlar varje säsong om helt olika saker och det är helt olika karaktärer än första (men med samma skådespelargäng). Serien är förresten förnyad för en tredje säsong!

 

Har du inte sett finalen än så rekommenderar jag att du slutar läsa nu. Lana Winters (spelas av Sarah Paulson) är en av mina favorit-karaktärer genom tv-historia. Hon hade inte mycket fokus på sig när hon senare än andra kom in i berättelsen. Men sedan visar det sig att hon egentligen är kärnan i det hela. Hon var verkligen målmedveten med vad hon ville ha från första början. Trots att hon gick genom helvete för att få det, så kom hon ut med precis det hon sökte. En kvinna med otroligt stark personlighet. Hon lät sitt eget barn växa upp i 48 år för att manipulera honom med några fina ord och sedan titta honom rakt i ögonen och skjuta honom i pannan utan att tveka. Hur många kvinnor har guts att göra det när de får reda på att deras egna barn är sjuka i huvudet, precis som pappan? Badass mf. Så fick Lana Winters det perfekta slutet på sin bok.

 

En annan sak jag gillar med den här säsongen är hur de fick en att helt byta åsikt om en karaktär man hatade. Sister Jude hatade jag i början. Men ju längre in i serien man kom och ju mer man fick se av henne, ju mer började hatandet förvandlas till omtyckande. Konsten att förvandla en ond karaktär till god.

 

Låt oss inte glömma att påpeka hur briljant det är att alla skådespelare spelar en karaktär som är den raka motsatsen till den de spelade i första säsongen. Slutsats: Jag älskade den här säsongen!

 


Follow on Bloglovin