MARC JACOBS ELLER RAY BAN?
  |   CATEGORY: FASHION   |   COMMENT THIS POST   |   13 ALREADY HAVE


 
Vilka glasögonbågar ska jag köpa, Marc Jacobs eller Ray Ban?
 
Glasögonen till vänster köpte jag för 3-4 år sedan och de ska nu bytas ut. Jag använder inte glasögon så mycket till vardags, det blir mest linser. Men ibland orkar jag inte sätta i det på morgonen. Jag är närsynt, jag ser alltså lite suddigt på långt håll. Med tanke på att jag kör bil allt oftare nu och för de mornar jag inte hinner/orkar sätta i linser så är bra att ha glasögon i väskan! Därför har jag sökt webben för billiga glasögon. På Smartbuyglasses.se vandrade jag omkring bland solglasögon, terminalglasögon och vanliga glasögon i flera dagar. Slutligen hittade det här två ovan, Marc Jacobs och Ray Ban. Men nu har jag beslutsångest. Vilka ska jag beställa?
 
Marc Jacobs: Enkla och stora. De passar till allting. Har provat modellen fast i vit som sitter bra, men gillade inte den vita färgen.
 
Ray Ban: Lagom storlek och häftig modell. Har provat solglasögon-versionen av denna som sitter bra och är grymt snygga på. Men tänk om jag vill köpa solglasögon-versionen av de här i den närmaste framtiden (blev sugen på det). Då borde jag inte ha dom i vanliga glasögon också. Åh beslutsångest.
 


Follow on Bloglovin