GLOSSYBOX NOVEMBER 2013
  |   CATEGORY: EVERYDAY, FASHION   |   COMMENT THIS POST   |   3 ALREADY HAVE

 

 

Den här månaden hade Glossybox ett samarbete med Dagmar! Som ni ser så var även boxen specialdesignad inför det samarbetet. De hade hypat denna sedan början av november så man hade ganska höga förväntningar när den kom i brevlådan. Den här månaden så var själva boxen grymt snygg, men produkterna var okej. Inte fantastiska och inte jättedåliga. Det var inget fel på produkterna, men det handlar lite om smaksak.

 

NAOBAY - OXYGENATING CREAM MOISTURIZING - 30ml

Den här krämen återfuktar, skyddar och mjukgör alla hudtyper. Den är även gjord av ekologiska vegetabiliska oljor såsom nypon- och mandelolja. Inte testat denna än. Men det verkar som en okej produkt.

 

EMITE - EYESHADOW DAMS

Det är en matt, svart ögonskugga som är en högpigmenterad ögonskugga som är helt fri från olja, nickel, paraben och parfym. En matt ögonskugga kan aldrig sitta fel. Måste bara lära mig sminka ögonen svarta nu! Mycket nöjd!

 

ORIFLAME - WONDER LASH MASCARA - 8ml

Den här mascaran hade inte en speciell förpackning alls. Men vet ni vad? Den är fantastisk! Min nya favorit mascara. Kommer definitivt köpa den här framöver! Mycket nöjd!

 

BOTANICS - IONIC CLAY MASK - 15g

Den här ansiktsmasken kändes inte speciellt alls. Den var okej.

 

BATISTE - XXL VOLUME DRY SHAMPOO - 50ml

Ett torrshampo som ger extra, extra mycket volym. Jag använder aldrig torrshampo så den här kommer bara stå på hyllan.

 Follow on Bloglovin