GLOSSYBOX JULI 2013 - MIN FÖRSTA
  |   CATEGORY: EVERYDAY, FASHION   |   COMMENT THIS POST   |   18 ALREADY HAVE

 

Efter att sett Glossybox lite överallt så diskuterade jag med min skönhetsgalna bästa vän Emma om det är värt att prova. För 139 kronor i månaden får man fem skönhetsprodukter (i travel size) hemskickade till sig i slutet av varje månad. Man får inte veta eller välja produkter. Det är en överraskning varje månad. Efter diskussion med Emma så bestämde vi oss för att prova. Vi brukade alltid köpa "hemliga påsar" på smyckesbutiker för flera år sen. Och det här är ju minst lika spännande! Så här såg min första Glossybox ut!

 

Jag har kikat på flera hundra juli boxar på bloggar, instagram, youtube och så vidare. Det jag har insett är att 90% av alla prenumeranter får likadana produkter. I denna julibox så var produkterna ovan vad dom flesta fick. Många fick ansiktsprimer istället för torrschampo (vilket jag hade föredragit faktiskt). En annan realisering är att man mycket sällan får smink i Glossybox. Förutom läppglans som ingen vill ha. Det får man tydligen för ofta.

 

 

BEAUTYBIRD - ACTIVE FOOT GEL - 75ML

Den här är en fotkräm. Den är perfekt för trötta fötter efter en aktiv dag eller en lång dag med klackar. Och det bästa är att den torkar jätte snabbt! Men den luktar starkt så det är inte för personer som är luktkänsliga. Den luktar väldigt mycket som Vicks. Men det behöver ju inte vara en dålig sak. Jag skulle påstå att det är en fräsch lukt. Hittills är jag väldigt nöjd med den här produkten. Jag ska använda ut hela och om jag fortfarande gillar den så finns det stor chans att jag köper i originalstorlek.

 

 

NAILS INC - NAIL POLISH - 4ML

Det är ett mörkrosa nagellack. Jag blev chockad över hur lite det var i den här. Hade inte förväntat mig mycket, men det var otroligt lite. Det innehöll mindre än ett Depend nagellack! Annars tyckte jag att det var ett okej nagellack. Jag hade hellre fått en annan produkt istället för denna faktiskt.

 

KEVIN MURPHY - FRESH.HAIR - 57ML

Det är en torrschampo som luktar väldigt gott! Den luktar vanilj. Jag har länge velat prova torrschampo, men när jag provade den så kände jag ingen stor skillnad. Kan vara så att jag använde den fel. Ska ge den en till chans!

 

ANATOMICALS - BLOOMING SHOWER GEL - 150ML

Det är en duschkräm som ska lukta gott. Men jag tycker att krämen i sig är okej, men lukten är inte god. Det finns definitivt mycket godare lukter!

 

GOLDWELL - 60SEC HAIR TREATMENT - 50ML

Den här ska fungera som en hårinpackning. Man ska fördela det jämnt i schamponerat hår, låt verka i 60 sekunder och sedan skölja noga. För färgat hår men används med fördel av alla hårtyper då den är skonsam, näringsrik samt ger fin lyster. Med hallonkärnolja och UV-filter.  Den här har jag inte provat än. Så det ska bli spännande!

 Follow on Bloglovin