REVOLUTION / PARTNERS
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   1 ALREADY HAVE

Originalbilderna hittas här och här
 
 
REVOLUTION
All elektricitet slocknar, hela jorden blir svart och kommunikation blir omöjlig. Femton år senare, försöker människor fortfarande komma på varför allt släcktes och om det går att rädda. En serie av J.J. Abrams (skaparen av Lost) och Eric Kripke (skaparen av Supernatural) i samarbete med Bryan Burk. Starring Billy Burke, Giancarlo Esposito och Tim Guinee. 
 
Är det bara jag eller påminner den här en hel del om Lost? En grupp människor som försöker överleva i naturen och övergivna samhällen efter en stor katastrof.  Och med någon slags fientlig regering efter sig. Och även användningen av flashbacks påminner om Lost. Det blir ännu svårar att tänka bort det när flera Lost-skådespelare är med i här också. Trots det så gillar jag Revolution än så länge. Men kommer det hålla framöver? Det får vi se...
 
 
PARTNERS
Joe och Louis har varit bästa vänner sen barnsben och är även business partners. Deras band har varat längre än någon romantisk relation. Men nu när Joe planerar att gifta sig med Ali undrar vännerna hur en maka kan ändra deras dynamik. En serie av David Kohan och Max Mutchnick. Starring Sophia Bush, Michael Urie och David Krumholtz.
 
Jag brukar inte gilla den här typen av komediserier. Men gillar Partners nog mycket att se varje nytt avsnitt. Jag hatar, hatar däremot de inspelade skratten. Hatar. Och karaktären Ali har jag även svårt för. Hennes skämt känns väldigt krystade. Louis är nog den som keeps me coming back for more. Avsnitten är dessutom väldigt korta (runt 21 minuter) därför är det lagomt att tryck in någonstans på dagen.
 


Follow on Bloglovin