Dokumentär - Beroende av TV-serier
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   8 ALREADY HAVE

Originalbilderna är 1, 2, 3, 4, 5 och redigering alltid av mig Fatmas.se

I veckan kollade jag runt efter dokumentärer om olika epoker för att jag hade prov om det. Men istället snubblade på "Beroende av TV-serier". Visste inte riktigt om jag borde klicka på play - men gjorde det ändå. Skrattade så jag grät. De beskrev mitt liv i stort sätt. Det var så roligt för att det är tragiskt och patetiskt. Men samtidigt var det intressant för de visade inte bara från fansens perspektiv men även från serieskaparnas (Lost, Dexter, Breaking Bad m.fl.) perspektiv. Hur de bygger upp och jobbar på serier bland annat. Klicka här för att se det på SVT Play!


“Jag har en kalender. Idag, till exempel, ska jag titta på Smallville. Den sändes i USA igår, och med tidsskillnaden får jag den en dag senare. På måndag är det Desperate Housewives, på tisdag är det allt det där…”


“Now it’s become normal when you meet someone to say ’What shows do you watch on TV?’ and you make a judgment based on whether or not they’re cool based on how they answer that question.”


“The thing about being an obsessive television watcher is that you’re obsessive about the things you watch, and you’re pretty militant about the things you don’t watch. I don’t watch Grey’s Anatomy.”


Känner du igen dig?
Serier, I wish I knew how to quit you...


Follow on Bloglovin