Gossip Girl Avsnitt 6.10 - Seriefinal
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   3 ALREADY HAVE

 

Såg just klart seriefinalen av Gossip Girl och har du inte sett det än så rekommenderar jag att du slutar läsa nu. Det sista avsnittet som döptes till "New York, I Love You XOXO" var fylld med efterlängtade överraskningar. Nu ska jag skriva plus och minus åsikter om avsnittet utan att avslöja allt för mycket.

 

PLUS: 

1. Avslöjandet av Gossip Girl. Tack gode gud att det inte var en random tjej med för mycket fritid. Om man tänker tillbaka... varför tänkte man inte på den personen!? It makes so much sense! 2. Chuck och Blairs scen innan han blir arresterad. Visste att det skulle hända, men trodde inte att det skulle hända så. Mitt tjejiga hjärta exploderade av hjärtan och rosor. Perfektion. Det kunde inte ha hänt på ett bättre sätt. 3. Blairs blåa Elie Saab klänning var insanely vacker. 4. Jag gillar att de hämtat tillbaka många gamla karaktärer. 5. Henry! 6. Gossip Girls sista speech i closing scenen.

 

MINUS:

1. Sage hade ingen betydelse alls i avsnittet? Det hon gjorde kunde Nate själv gjort? Det blev nästan samma sak med Jack Bass. Hans göra var inte så viktig. Men han är åtminstone en gammal karaktär med historia som de ville ha med i slutet. Men Sage har ingen betydelse alls. Hon är en random karaktär som bara varit med i några avsnitt i den sista säsongen. 2. Rachel Bilson? Verkligen orelevant. Vad hände där? 3. Ivy och Williams fjuttiga avslut på deras kapitel. Varför avslutade de inte det kapitlet tidigare än finalen om det skulle vara så oviktigt och litet? 4. Den stora händelsen i tidshoppet. Alltså inte tidshoppet i sig, utan den stora händelsen. Jag förstår att de ville ha alla samlade för något stort. Men det kändes förutsägbart och okreativt, trots att det var lite mysigt.

 
 
Är du ett fan av Gossip Girl? I så fall har du väl inte missat min snygga Chuck Bass tygkasse som kan bli din? Klicka här!
 


Follow on Bloglovin