Photoshop CS6
  |   CATEGORY: DESIGN & COMMUNICATION   |   COMMENT THIS POST   |   2 ALREADY HAVENu har jag uppdaterat! Första intrycket av det var smått mäktigt. Man blir stunned av den mörka layouten. Eftersom jag och många fler har haft stora problem med att CS5 alltid blir överbelastad när man använder fonter och automatisk bara stänger av sig, så var detta det första jag provade - att använda Type Tool. Thank the lords, det funkade felfritt!
 
Nästa verktyg på prov var Crop Tool. Något nytt är att istället för att markera själv så är hela papperet redan markerat och man behöver bara dra (som i Paint), samtidigt har man en mätare som visar hur många cm man klipper bort. Även när man flyttar ett markerad lager så kommer denna mätare upp som får en att sätta objektet på exakt önskade mått. Sen får vi inte glömma älskade bakground saving. Vilket är att man kan spara ett stort dokument och låta det ladda samtidigt som man jobbar vidare. Det är bara några enkla exempel på de många nya funktionerna. Två tummen upp! Det enda jag inte gillar är ikonen. Den gamla var snyggare. Nu ska jag fortsätta upptäcka...
 
Första versionen av Adobe Photoshop CS6 släpptes i slutet av Mars 2012. Denna version har utvecklats och presenterat mer funktioner än va de gjort på flera, flera år. Ungefär 60% mer än vad de gjorde i CS5 för att vara mer exakt. Det innehåller nya kreativa designverktyg av yppersta klass för både bild och film.


Follow on Bloglovin