New Girl: Vad hände med Coach egentligen?
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   6 ALREADY HAVE


Original bilden hittas här och redigering alltid av mig Fatmas.blogg.se

Såg du premiären av FOX nya serie New Girl förra veckan? Det var verkligen av de bästa pilot avsnitten jag har sett. Jess är en livlig och bedårande tjej i 20 års åldern. Efter en jobbig break-up så flyttar hon in med tre nya rumskamrater. Det dom inte vet henne är att hon är väldigt känslosam, sjunger för mycket och tittar på Dirty Dancing bokstavligen 6-7 gånger om dagen.

Vad hände med Coach egentligen? Coach var en av de tre killarna hon flyttar in hos och som gjorde ett stort intryck i första avsnittet. Men igår sändes andra avsnittet och då hade de ersatt honom med en ny karaktär. Damon Wayans Jr. som spelar Coach hade tydligen varit på audition och spelat in pilot avsnitt för två olika kommande serier, en roll i New Girl och en i Happy Endings. Oväntat nog blev båda serierna utvalda att sändas på TV och då var han tvungen att välja vilken serie han helst ville jobba med. Han valde Happy Endings som sänds på ABC. Därför blev han ersatt i New Girl efter första avsnittet. Karaktären som tog Coach plats i huset heter Winston och spelas av Lamorne Morris.

Fotvandrare inspirerades av 127 Hours och fasnade i samma kanjon
  |   CATEGORY: MISC   |   COMMENT THIS POST   |   0 ALREADY HAVE


Original bilden hittas här och redigering alltid av mig Fatmas.blogg.se

Den 64 åriga fotvandraren Amos Wayne Richards såg filmen 127 Hours och blev mycket inspirerad. Filmen som är baserad på en verklig händelse, berättar om då Aron Ralston fastnar i Blue John Canyon i mer än fem dygn. Fotvandraren Amos blev fascinerad av berättelsen och bestämde sig att gå den exakta vandringen som Aron Ralston gick. Ironiskt nog halkade Amos och fastnade inte långt ifrån var Aron hade fastnat. Fallet från halkningen orsakade en bruten fot och axelluxation. And wait for it... där blev han fast i 96 timmar (fyra dagar) tills kanjon vakterna insåg att någonting var fel eftersom han inte hörde av sig efter sin vandring som lovat. De sökte och hittade honom till slut.

Ännu oklart ifall hans lilla äventyr blir till film eller inte.

Supernatural: Premiären av säsong 7
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   3 ALREADY HAVE


Original bilderna är 1, 2, 3, 4 och redigering alltid av mig Fatmas.blogg.se

Säsong 7 av Supernatural hade premiär på fredag natten. Castiel låter Sam, Dean och Bobby gå med en varning att de inte ska stå i vägen för honom. Eftersom han är den nya guden så passar han på att rätta alla fel i världen. Dean bestämmer att de ska kalla på Döden för att få honom att stoppa Castiel. Men den före detta ängeln är ett steg före dom och får dom att möta en ilsken Döden. Under tiden kämpar Sam mot den trasiga väggen i sitt huvud.

Jag är lite besviken på premiären. Den var absolut inte dålig. Inget Supernatural avsnitt är dåligt direkt. Men jag hade förväntat mig något lite bättre. Jag gillar verkligen Cas (och Misha Collins för den delen). Men tycker att de börjar dra ut på Castiels storyline över gränsen nu. Producenterna sa tidigare att han var menad att dö i säsong 6 finalen men att de behöll honom för att fansen inte ville att han skulle dö. Det faktumet kan man verkligen känna av nu. Och så länge han är kvar så kommer varje säsong innehålla änglar och gud mer än vad man klarar av. Det har varit så i fyra säsonger nu. Kan vi inte gå vidare? Jag vill tillbaka till då det handlade om Sam och Dean på roadtrip och stannar då och då för att jaga olika övernaturliga varelser.

The Girl With the Dragon Tattoo: Ny trailer!
  |   CATEGORY: MISC   |   COMMENT THIS POST   |   2 ALREADY HAVENu har andra trailern till den amerikanska versionen av Män Som Hatar Kvinnor släppts. Journalisten Mikael Blomqvist (Daniel Craig) och hackern Lisbeth Salander (Rooney Mara) tar på sig uppdraget att utreda fallet om en kvinna som har varit försvunnen i fyrtio år. Regi av David Fincher och manus av Steven Zaillian (baserad på Stieg Larsson roman). Filmen har världs- och svensk premiär den 21 December.

Jag måste erkänna att trailern ser förvånande bra ut. Mycket bättre än första trailern där man bara blev förvirrad. Det kommer bli intressant att se Rooney Mara spela Lisbeth. Det är verkligen helt motsatt rollerna som hon brukar spela. Trots det tror jag att hon kommer passa till rollen. Men what's up med accenten i början av trailern? Män Som Hatar Kvinnor är en av de mycket få svenska filmer som jag gillar och det är mycket möjligt att The Girl With the Dragon Tattoo kommer leva upp till förväntningarna.

Vecka 38 - 2011
  |   CATEGORY: MISC   |   COMMENT THIS POST   |   8 ALREADY HAVEVad för serier kommer du att titta på i höst?

Freida Pinto for Flare Canada October 2011
  |   CATEGORY: INSPIRATION   |   COMMENT THIS POST   |   1 ALREADY HAVE


Photographer: Max Abadian Stylist: Elizabeth Cabral

Inspiration Theme: Wind - Vilken gillar du mest?
  |   CATEGORY: INSPIRATION   |   COMMENT THIS POST   |   6 ALREADY HAVE


Photographs: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Without having a goal, it's difficult to score
  |   CATEGORY: EVERYDAY   |   COMMENT THIS POST   |   2 ALREADY HAVE


Redigering och fotografi taget av mig Fatmas.blogg.se

Idag har varit en bra dag. Vaknat lagomt tidigt och utvilad, gått på ärenden, fått höra goda nyheter, fyllt i blankett, gått på bildlektion, lite mer ärenden och take away kaffe. Jag känner mig lite av en business woman idag. Har även hunnit rensa och posta ett inlägg på Lookbook för första gången på länge. Nu sitter jag och dricker Firefly Britannia (omslaget är kärlek), fixar några designer och förbereder foton till morgondagens fotolektion.

Misfits: Säsong 3 Trailer!
  |   CATEGORY: NEW SHOWS/SEASONS   |   COMMENT THIS POST   |   3 ALREADY HAVEHär om dagen släpptes trailern till den kommande säsongen av Misfits. Som tidigare sagt, Robert Sheehan (Nathan) har hoppat av. Det har också släppts ett mini online avsnitt på tio minuter där vi får se Nathan för sista gången. Sammanfattningen av avsnittet är att Nathan åker till Las Vegas för att bli rik på sin nya förmåga - att kunna trolla. Där hamnar han i trubbel och det slutar med att han hamnar i fängelse utan att någon vet om det. Du kan se mini avsnittet här. Säsong 3 börjar 11 November. Än sänds inte TV-serien Misfits i Sverige.

Vad Fashionistorna bar på New York Fashion Week 2011
  |   CATEGORY: FASHION   |   COMMENT THIS POST   |   8 ALREADY HAVE


Original bilderna är 1, 2, 3, 4, 5 och redigering alltid av mig Fatmas.blogg.se


Vilken outfit tycker du mest om?

Plockade ut de bästa sex outfits från New York Fashion Week 2011, som är snart vid sitt slut. Det som förvånar mig när jag kollar igenom alla red carpet bilder är att 90% av de stora profilerna har inte någon stil känsla alls. De bär kläderna bara för att det är kläder från ett välkänt och modernt märke som kostar XX XXX dollar. Och åh nej om någon bär budget kläder på sånna fina föreställningar. Om jag var rik och fick chansen att gå på något sånt så skulle jag definitivt bära budget kläder med stil och be like "Sue me, bitches!" hellre än kända designer märken som min stylist slänger på mig för att "det är vad folk förväntas att bära". Av outfiten ovan gillar jag lätt 2:an Rachel Zoe mest. Vem sa att man inte får bära svart på svart, på svart? Där har vi en kvinna med självförtroende och stil, ladies and gentlemen. Trots att jag personligen inte gillar dom där runda solglasögonen.

Snart ser vi Hannibal Lecter i TV rutan
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   2 ALREADY HAVE


Original bilderna är 1 & 2 och redigering alltid av mig Fatmas.blogg.se

Kommer ni ihåg TV6 stora misstag förra året då de visade en kannibal film istället för drama som de hade lovat? (Klickbart) Jag var en av de hundratals som blev hårt lurade av TV6 förra året genom att se Hannibal Lecter filmen Red Dragon i hopp om att få en liten skymt av Leonardo DiCaprio. Oförberedd som jag var så blev jag ärrad för livet den kvällen. Men det var inte riktigt vad jag ville få fram med det här inlägget.

Efter flera Hannibal filmer så är det bestämt nu att skaparen Bryan Fuller kommer med en ny TV-serie med just namnet "Hannibal". Planen är att sälja den världen runt. Serien kommer fokusera på det tidigare livet av Dr. Hannibal Lecter och hans relation till sin patient, unge profileraren Will Graham. Och det lovas mycket blod.

Michelle Williams for Vogue US October 2011
  |   CATEGORY: INSPIRATION   |   COMMENT THIS POST   |   2 ALREADY HAVE

Photographer: Annie Leibovitz Stylist: Tonne Goodman

True Blood Säsong 4: Sammanfattning
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   7 ALREADY HAVE


Orginal bilderna är 1, 2, 3 och redigering alltid av mig Fatmas.blogg.se

I förrgår sändes final avsnittet av säsong 4 i Amerika. Här kommer en sammanfattning av hela säsongen: Bill Compton är den nya vampyr hövdingen i staten. Medan han och sitt team försöker lugna ner vampyrhatet i samhället så kommer det ett nytt häxgäng som förbereder krig. Under tiden allt det pågår då råkar Eric illa ut och förlorar sina minnen. Minnesförlusten får Sookie att tycka synd om Eric och efter ett tag kommer de varandra nära. Lafayette upptäcker att han har övernaturliga krafter, Tara försöker glömma bort sitt förflutna och Jessica är mycket osäker om hon är på rätt spår eller inte. Vi får även se werepanthers, shapeshifters, skinwalkers, älvor och varulvar.

Sammanfattning av mina åsikter av årets True Blood? Badass. Avslutningsavsnittet var lika bra som True Bloods final avsnitt brukar vara. The clifhanger i slutet var flawless. Jag blev rätt besviken på Jessicas storyline däremot. För mycket gnällande för mig. Men det som var intressant att se i år är hur de utforskade Jesus bakgrund. När man väl börjar gilla honom så förstörs det i slutet. Nej! Ville verkligen inte att det skulle sluta så där för hans del. Till nästa säsong hoppas jag att vi får se mer av honom ändå och jag vill se mer av Ginger. Hon har hållit sig i Eric och Pams skuggor hela tiden, vilket är synd. True Blood kommer med en ny säsong nästa sommar.


Vad tycker du om säsong 4?
Några speciella höjdpunkter eller kanske händelser du inte gillade?

TÄVLING! Vinn en enkel och mycket stilren bloggdesign
  |   CATEGORY: GIVEAWAYS   |   COMMENT THIS POST   |   16 ALREADY HAVEBloggdesign utlottning - Klicka här för att se hela designen! Den här gången är det en enkel, modern och mycket stilren bloggdesign som lottas ut. Design funkar tyvärr bara på Blogg.se andvändare. Bilderna i inlägget kan vara upp till 700 px i bredden. Bilderna i sidomenyn kan självklart bytas ut mot eget, om så önskas. Fråga på om ni undrar något.

Allt du behöver göra är kommentera att du vill vara med &
klicka här för att gilla inlägget!
Tävlingen avslutas Fredagen 16/9 och vinnaren presenteras samma dag.


AVSLUTAD! Vinnaren blev kommentar nr. 12 - Andrea!

Vad ingen förberedde mig för innan jag skaffade långa naglar
  |   CATEGORY: EVERYDAY   |   COMMENT THIS POST   |   2 ALREADY HAVE


Redigering och fotografi taget av mig Fatmas.blogg.se

Kommer ni ihåg tidigare i år då jag slutade bita på naglarna? Yeah det gick inte bra. Efter ett tag så orkade jag inte bry mig längre. Har nu gjort ett nytt försök. Jag har hållit mig i en månad. Men jag är alltid nära på att ge upp igen. Ni har ingen aning hur jobbigt det är! En livslång vana. Det är nästan så att man behöver en stödgrupp "Hej. Jag heter Fatma och jag har varit bitfri i 4 veckor nu. *Applåder* Dessutom så upptäckte jag att man kan omedvetet klösa sönder sig själv på alla möjliga ställen. Kan inte ens klia mig på näsan utan att råka få ett litet sår. Det här är ändå lite exciting though.

Of the four aircraft hijacked that day, United 93 was the only one that did not reach its target. It crashed near Shanksville, Pennsylvania at 10:03am. No one survived.
  |   CATEGORY: MISC   |   COMMENT THIS POST   |   2 ALREADY HAVE


Original bilder är 1, 2, 3, 4 och redigering alltid av mig Fatmas.blogg.se

Såg just filmen United 93 på TV3.
Idag är det tio år sedan den hemska händelsen 11 September. Eftersom det är minnesdag har det gått filmer och dokumentärer åt höger och vänster om det. Men det jag fastnade för och såg var United 93. Vilket är berättelsen om det fjärde planet. Enda planet som inte nådde sitt mål. Om hur de skräckslagna passagerarna samlade tillräckligt mod och kämpade tillbaka för att ta kontroll över planet. Det gick inte som man hoppats. Men genom att de i alla fall förstörde planet innan det träffade målet så räddade de många andra liv som kunde gått till spillo. Jag förstår inte hur man kan döda så många oskyldiga människor med familjer som väntar på dem hemma, och förvänta sig att gud ska välkomna en med öppna armar. Jag skänker en tanke.

30 Seconds To Mars - Where The Streets Have No Name
  |   CATEGORY: MISC   |   COMMENT THIS POST   |   4 ALREADY HAVE

Clint Eastwood och Leonardo DiCaprio samarbetar
  |   CATEGORY: MISC   |   COMMENT THIS POST   |   1 ALREADY HAVE


Original bilderna är 1, 2, 3 och redigering alltid av mig Fatmas.blogg.se

För ett tag sedan släpptes de första bilderna på Leonardo DiCaprio från den kommande filmen J. Edgar.
Inte vem som helst regisserar den filmen heller. Självaste Clint Eastwood står bakom denna. Det är en riktig historia om J. Edgar Hoover som var en brottsbekämpare i 50 år. Han var en mäktig man som var fruktad, beundrad och respekterad. Men bakom stängda dörrar höll han hemligheter som skulle ha förstört hans image, karriär och liv. Filmen har världspremiär den 9 november men svensk premiär den 20 januari. Det har än inte släppts någon trailer.

Supernatural: Säsong 6 Gag Reel / Bloopers
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   3 ALREADY HAVEIgårkväll släpptes Supernatural säsong 6 Gag Reel. Äntligen! Kan vi inte bara stanna upp några minuter och uppskatta denna felfria cast? Titta hur de beter sig! Varför kan inte videon vara längre än 10 minuter? Jag skulle inte heller bli nöjd om det var en hel dvd bara med gag reel. Men något åt det hållet skulle inte vara helt fel. Åh Supernatural.

Chris Evans: 'Puncture' Trailer
  |   CATEGORY: MISC   |   COMMENT THIS POST   |   4 ALREADY HAVEDrama film som är baserad på en riktig historia. Mike Weiss (Chris Evans) är en drogpåverkad advokat som tar på sig ett medeciniskt fall samtidigt som han kämpar mot sina egna personliga demoner. Regi av Adam Kassen och Mark Kassen. Manus av Chris Lopata. Har världspremiär den 23 September. Ingen svensk premiär än.

30 Seconds To Mars: Into The Wild Tour - DVD Trailer
  |   CATEGORY: MISC   |   COMMENT THIS POST   |   9 ALREADY HAVEJag får gåshud av att titta på det här, gång på gång. 30 Seconds To Mars är en av mina topp tre favorit band. Den här videon innehåller klipp från deras Into the Wild turné. Den är så välgjord. Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på den. Jared Leto själv har hjälpt att regissera och producera den. Som han alltid gör med alla deras musikvideos. Hela han är som ett otroligt konstverk. Jag skulle vilja veta hur den människans hjärna funkar. Han är helt vild och galen men ändå så oerhört klok och full av budskap. Hans stil. Hans syn på världen. Hans konst. Fierce.

We Are Change New York: The Happy Carriage
  |   CATEGORY: MISC   |   COMMENT THIS POST   |   3 ALREADY HAVEDå och då postas det ett inlägg of wisedom här. Den här gången blir det The Happy Carriage av den lilla men starka anti terrorist organisationen We Are Change. I det här klippet får vi se när duon Luke och Charlie får människorna att le och uppskatta varandra i New York Citys tunnelbana. Verkligen värt att spendera 10 minuter på. Det här får mig att bli glad.

Ibland fyndar man i mest oväntade ställen
  |   CATEGORY: EVERYDAY   |   COMMENT THIS POST   |   5 ALREADY HAVENu när hösten är officiellt här så betyder det: Ut med bootsen! För ett tag sen var jag och gick runt källaren och plötsligt hittade jag dessa. Helt oanvända och perfekt storlek. Sånna fynd gör man inte varje dag. På tal om hösten. Snart seriestarter! Måste ta och göra min skrivbordskalender så jag inte missar. Men jag är för lat just nu.

Vlada Roslyakova for Marie Claire Spain September 2011
  |   CATEGORY: INSPIRATION   |   COMMENT THIS POST   |   3 ALREADY HAVE


Photographer: David Roemer Stylist: Enrique Campos

Follow on Bloglovin