Vad ingen förberedde mig för innan jag skaffade långa naglar: Del 2
  |   CATEGORY: EVERYDAY   |   COMMENT THIS POST   |   6 ALREADY HAVE9 veckor bitfri! Jag har kämpat på bra. Och nu kan man äntligen säga att jag har långa naglar. Har till och med fått dom godkända från en svårflörtad jury och blivit bjuden på fika som belöning. Men ju mer jag sparar på naglarna ju mer märker jag saker som jag inte har tänkt på eller upplevt tidigare. Här kommer en lista.


* Cola burkar blir svårare och svårare att öppna: Detta är ett problem. Stort problem. Jag njöt inte tillräckligt av de små detaljerna av min gamla vardag.

* Att måla naglar är konst: 9 veckor och jag kan än inte måla naglarna som en normal människa.

* Inte för folk med dåligt syn: Det tar en kvart för mig att ta av linserna. Rödsprängda ögon och mascara över halva ansiktet när jag är klar. Det är så illa att jag får ångest över den delen av dagen.

* Dåligare immunförsvar: Jag har varit mer sjuk under de här veckorna än jag har varit på hela förra året. Det fastnar otroligt mycket skit under längre naglar. Och old habits die hard, fingrarna åker omedvetet upp till munnen.

* Allt går åt helvetet när en nagel blir skadad: Man måste tydligen fila ner den så fort som möjligt då. JAG HAR SPARAT I 9 VECKOR! ARE YOU KIDDING ME?

* Knyt inte knytnäve för hårt: Naglarna kan gräva sig igenom till andra sidan. Eller det känns som det i alla fall.Follow on Bloglovin