Serier som borde ha lagts ner 2011
  |   CATEGORY: TV-SHOWS   |   COMMENT THIS POST   |   13 ALREADY HAVE1. House
Den här säsongen är den sista. Men ni kan inte förstå besvikelsen jag känner för att de ens gör den säsongen. De borde ha slutat efter säsong 5. Slutat på topp. Nu drar dom bara ut på det, lite mer, lite mer och liiite mer. Deras cases börjar påminna om varandra nu och sorgligt nog börjar House sarkastiska kommentarer falla platt. House team har splittrats gång på gång. Istället tar de in Charlyne Yi som i verkliga livet är komiker. Hon var menad att bringa lite av hennes så kallade "skills" in i serien. Men ironiskt nog är hennes karaktär (Park) en av de mest tråkigaste karaktärerna jag har någonsin skådat. Det som är ännu värre, hon är series regular så hon kommer att vara där hela säsongen. Jesus Kristus.

2. Hart of Dixie
Den startade 2011 men borde inte ens ha blivit vald att sändas på tv. Rachel Bilsons karaktär Zooey känns precis som hur Summer brukar vara runt Seth. Fastän Summer var lite impulsiv, vilket var en aning intressant att se på. Det händer ingenting stort i den här serien (handlingen snurrar, snurrar och går tillbaka till precis samma ställe den var innan) och skämten är otroligt krystade. Kan inte tänka mig att det blir en andra säsong av det här.

3. Chuck
Den här säsongen är också den sista. Säsongen startade okej, men redan ett eller två avsnitt efter premiären kände man att även Chuck börjar få slut på good stories. Intersect hit och intersect dit, i fem säsonger nu. Dessutom har vi redan hört Chuck & Sarahs gnällande om ett normalt liv i ett par säsonger nu. Det enda nya som är underhållande den här säsongen är Ellie & Awesomes nya liv och Jeffrey.


Vilken serie tycker du borde ha slutat året som gått?


Follow on Bloglovin